Cerere de proiecte PNDR, Măsura 121 – Modernizarea exploataţiilor agricole

În perioada 24 august 2009 – 18 septembrie 2009 se va desfăşura cea de-a cincea sesiune de cereri de proiecte pentru Măsura 121 a PNDR – Modernizarea exploataţiilor agricole.

Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru un proiect este 2.000.000 euro, iar fondurile totale alocate actualei sesiuni de depunere sunt de aproximativ 161 milioane euro.

Update: Măsura 121 – amânare două săptămâni

PinterestGoogle+LinkedInShare

One thought on “Cerere de proiecte PNDR, Măsura 121 – Modernizarea exploataţiilor agricole”

  1. Motoutilaje […]

    Infiintata in 1993, cu capital privat romanesc […] este producator de motoutilaje ce acopera o gama intreaga de lucrari necesare in microagricultura: motoferastraie, motocultoare, motocositori, masini de tuns gazon, motopompe, generatoare de curent, atomizoare . Motooul nostru “[…]” ne-a condus la realizarea unor produse cu fiabilitate mare, productivitate ridicata si usor de manevrat. Desi avem parteneri care ne reprezinta intr-un numar important de judete, obiectivul nostru este sa extindem gradul de acoperire al produselor […], la nivel national. Cu fiecare an, marim nomenclatorul de produse astfel incat sa acoperim intrega gama de utilaje necesare in orice gospodarie. Experienta in domeniu de peste 15 ani, cat si reteaua de unitati service autorizate, garanteaza clientilor nostri calitatea produselor si serviciilor oferite de catre […].

    Contact: Date de contact sterse de administrator

    Comentariul administratorului: reclama pe aces site este permisa numai contra-cost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>