Suspendare depunere proiecte ajutor de minimis

Unitatea de implementare a schemei de ajutor de stat de minimis anunţă epuizarea bugetului alocat schemei de ajutor de minimis instituită prin HG nr. 1164/2007 privind acordarea de ajutoare de minimis pentru dezvoltarea sau modernizarea întreprinderilor, cu modificările şi completările ulterioare, în valoare de 100 de milioane Euro (echivalent în lei) pe perioada 2007-2011.

Cererile de acord de principiu pentru finanţare au fost analizate şi selectate, în limita bugetului anual alocat schemei, în funcţie de data şi numărul de înregistrare la Ministerul Finanţelor Publice până la nr. 25576/26.02.2010, inclusiv.

În consecinţă Ministerul Finanţelor Publice anunţă că începând cu data de 7 iunie 2010 procesul de analiză a cererilor se stopează şi nu se mai înregistrează Cereri de acord de principiu pentru finanţare.

Prezenta comunicare ţine loc de înştiinţare pentru solicitanţii ale căror cereri au fost înregistrate după nr. 25576/26.02.2010.

Ministerul Finanţelor Publice.

Detalii despre acest tip de finanţare puteţi găsi în articolul: Ajutoare de minimis pentru dezvoltarea întreprinderilor.

Doreaţi să dezvoltaţi un proiect finanţat din acest program? Credeţi că aţi ratat ocazia? NICIDECUM!
Exista numeroase alte programe de finanţare nerambursabilă! Nu aveţi decât să ne trimiteţi ideea dvs. de proiect (click aici!) şi noi vom identifica pentru dvs. linia de finanţare potrivită!

PinterestGoogle+LinkedInShare

One thought on “Suspendare depunere proiecte ajutor de minimis”

  1. AS FI DORIT MULT SA OBTIN ACEST FOND PENTRU A-MI DEZVOLTA FIRMA SI A O DOTA CU UTILAJE PENTRU CONSTRUCTIIDEOARECE NUMAI ASA POTI SA RAMAI PE PIATA .PROIECTUL MEU DE MINIMIS A FOST INREGISTRAT PE DATA DE 03/03/2010.MENTIONEZ CACI AM PUS MULT SUFLET PENTRU ACEST PROIECT.
    AS DORI UN PROIECT CU COPARTICIPARE DE 30-35% DIN PARTEA MEA POATE CACI ATUNCI AS PUTEA OBTINE FINANTARE.
    VA MULTUMESC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>